Who you’re dealing with
Chef Kris
Chris Michels is Chef-kok in hart en nieren. Met ruim vijfendertig jaar ervaring in de topgastronomie. Kookte in binnen- en buitenland de sterren van de hemel. Maar het dorp Leende riep. Hier begon hij in 1997 zijn eigen restaurant In den Muzerick. Na acht jaar bleek het tijd voor vernieuwing. Voor nieuwe mogelijkheden. Kris Studio Culinair zag het levenslicht. Het recept? Liefde, passie, vakmanschap. Koken met verse, pure producten van Nederlandse bodem. Met respect voor mens én natuur.
Van kleine partijen tot grote ontvangsten op alle denkbare locaties. Kris did it. Je vond ‘m eerder op Sail Amsterdam, de Dutch Design Week en Amsterdam Dance Event. Daarnaast verleende hij medewerking aan het broek BrainFood van Charlotte Labee.
It's in the family
Het team Burn 'n Bliss wordt gevormd met zus Daniëlle Michels en zwager Daan Klijsen. Zij zorgen samen voor de hospitality tijdens de events.
Daniëlle is opgegroeid bij bosuitspanning ’t Groot Speijck in Oisterwijk, waardoor ze het horecavak vanaf jonge leeftijd heeft geleerd en vervolgens haar ervaring ook toekomst heeft gegeven met twee eigen horecabedrijven.
Als projectmanager is Daan in verschillende creatieve branches werkzaam geweest, dit naast jarenlange horeca activiteiten. Daardoor heeft hij sterke organisatie skills en gevoel voor hospitality.
De droom met dit concept? Jou een onvergetelijke avond bezorgen. Wij gaan dan ook graag met je in gesprek om van jouw party een belevenis te maken. Zo eentje waar je nog jaren over napraat.

